Huis kopen in Amsterdam



 

            
Appartementen in het Gooi

Wandelen in Amsterdam

Dit onderwerp is zo divers, in Amsterdam is het net alsof je zonder kaart op pad kunt gaan omdat je altijd en overal wel iets bijzonders kunt zien of meemaken. Je kunt een fiets huren of met het openbaar vervoer gaan maar er zijn altijd verborgen plekjes die je niet tegenkomt Zijstraatje van de Elandsgracht als je er voorbij raast.

Zo is dit (foto rechts) straatje er al tientallen jaren en legt een verbinding tussen de Lijnbaansstraat en de Elandsgracht. Toch een van de bekendste straten van de Jordaan maar dit kleine steegje kent nauwelijks iemand.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.



Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl