Huis kopen in AmsterdamAppartementen in het Gooi

Vondelpark- Concertgebouwbuurt

Deze buurt in Amsterdam-Zuid wordt omsloten door de Hobbemakade, de Amstelveenseweg, de Overtoom en de Reinier Vinkeleskade. De trekker van deze buurt is natuurlijk het Vondelpark dat wereldwijd bekend staat om de ongedwongen sfeer en niet alleen door mensen uit de buurt wordt bezocht, maar ook door bezoekers uit heel Amsterdam en omstreken en natuurlijk door toeristen.

Het prachtige drukbezochte Concertgebouw bevindt zich hier vlakbij aan de van Baerlestraat. Verder liggen er in dit deel van de stad een aantal luxe winkelstraten, zoals de PC Hooftstraat, de van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. In deze buurt vind je een mix van wonen en werken op stand.
De vele herenhuizen zorgen voor een statig imago wat de huizenprijzen in deze omgeving aardig opdrijft en derhalve wonen hier verschillende populaire voetballers en andere bekende Nederlanders.

Onder de Vondelpark - Concertgebouwbuurt valt ook het Museumkwartier met bekende musea, als het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het van Goghmuseum, allen gelegen aan het uitgestrekte Museumplein, waar je na een culturele uitstap heerlijk kunt ontspannen.Contact

Ik ben geen makelaar, ik bied alleen mijn appartement te koop aan omdat ik op leeftijd ben en mijn toekomst in het buitenland ligt. Woonbuurten Amsterdam Het is momenteel verhuurd, maar de opzegtermijn is twee maanden, uiteraard is de huurder weg voordat de overdracht plaats vindt. Bel dus niet zomaar aan om een kijkje te nemen, dat kan alleen als je met mij contact hebt gehad.
Mail of bel (06 - 2930 5608) mij gerust:
vraag@koophuis-amsterdam.nl