Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Vondelpark- Concertgebouwbuurt

Deze buurt in Amsterdam-Zuid wordt omsloten door de Hobbemakade, de Amstelveenseweg, de Overtoom en de Reinier Vinkeleskade. De trekker van deze buurt is natuurlijk het Vondelpark dat wereldwijd bekend staat om de ongedwongen sfeer en niet alleen door mensen uit de buurt wordt bezocht, maar ook door bezoekers uit heel Amsterdam en omstreken en natuurlijk ook door toeristen.

Het prachtige drukbezochte Concertgebouw bevindt zich hier vlakbij aan de van Baerlestraat. Verder liggen er in dit deel van de stad een aantal luxe winkelstraten, zoals de PC Hooftstraat, de van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. In deze buurt vind je een mix van wonen en werken op stand.
De vele herenhuizen zorgen voor een statig imago wat de huizenprijzen in deze omgeving aardig opdrijft en derhalve wonen hier verschillende populaire voetballers en andere bekende Nederlanders.

Onder de Vondelpark - Concertgebouwbuurt valt ook het Museumkwartier met bekende musea, als het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het van Goghmuseum, allen gelegen aan het uitgestrekte Museumplein, waar je na een culturele uitstap heerlijk kunt ontspannen.Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl