Huis kopen in AmsterdamAppartementen in het Gooi

Spaarndammerbuurt

Aan de westkant van Amsterdam, niet ver van het Centraal Station, ligt de Spaandammerbuurt, een oude wijk ooit opgericht voor havenarbeiders. Rondom het Spaarndammerplantsoen liggen een aantal prachtige woonblokken welke in begin 1900 zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.

Dit stukje Spaarndammerbuurt straalt een landelijke sfeer uit en is zeer in trek als woonbuurt, ook omdat het dicht bij het Centrum, de Jordaan en de uitvalswegen ligt. De Spaarndammerstraat die de buurt doorkruist, is een levendige winkelstraat, waar alles te koop is voor de dagelijkse behoeften. De buurt is dé buurt in opkomst, mede door de Houthavens die aan het eind van de straat gebouwd worden.

Westerpark

Het Westerpark, aan het eind van de Spaarndammerstraat richting Centrum, is een van de populairste parken van Amsterdam. Het hele jaar door vinden hier veel evenementen plaats op cultureel gebied. In het park bevinden zich een aantal trendy bars en restaurants en de WesterUnie, een club waar regelmatig feesten worden gegeven.

Hiernaast vind je er natuurlijk ook de gebruikelijke faciliteiten van een stadspark, zoals picknickweides, sportvelden, een natuurtuin, afgeschermde honden uitlaatstroken, kinderspeelplaatsen, een kinderboerderij en zelfs een schitterend aangelegd kinderbad met lig- en speelweiden.

Contact

Ik ben geen makelaar, ik bied alleen mijn appartement te koop aan omdat ik op leeftijd ben en mijn toekomst in het buitenland ligt. Woonbuurten Amsterdam Het is momenteel verhuurd, maar de opzegtermijn is twee maanden, uiteraard is de huurder weg voordat de overdracht plaats vindt. Bel dus niet zomaar aan om een kijkje te nemen, dat kan alleen als je met mij contact hebt gehad.
Mail of bel (06 - 2930 5608) mij gerust:
vraag@koophuis-amsterdam.nl