Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Spaarndammerbuurt

Aan de westkant van Amsterdam, niet ver van het Centraal Station, ligt de Spaandammerbuurt, een oude wijk ooit opgericht voor havenarbeiders. Rondom het Spaarndammerplantsoen liggen een aantal prachtige woonblokken welke in begin 1900 zijn gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School.

Dit stukje Spaarndammerbuurt straalt een landelijke sfeer uit en is zeer in trek als woonbuurt, ook omdat het dicht bij het Centrum, de Jordaan en de uitvalswegen ligt. De Spaarndammerstraat die de buurt doorkruist, is een levendige winkelstraat, waar alles te koop is voor de dagelijkse behoeften.

Westerpark

Het Westerpark, aan het eind van de Spaarndammerstraat richting Centrum, is een van de populairste parken van Amsterdam. Het hele jaar door vinden hier veel evenementen plaats op cultureel gebied. In het park bevinden zich een aantal trendy bars en restaurants en de WesterUnie, een club waar regelmatig feesten worden gegeven.

Hiernaast vind je er natuurlijk ook de gebruikelijke faciliteiten van een stadspark, zoals picknickweides, sportvelden, een natuurtuin, afgeschermde honden uitlaatstroken, kinderspeelplaatsen, een kinderboerderij en zelfs een schitterend aangelegd kinderbad met lig- en speelweiden.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl