Huis kopen in AmsterdamAppartementen in het Gooi

Auto parkeren is een dure grap

Als je met de auto naar Amsterdam komt kun je het beste aan de rand van de stad een officiële garage opzoeken waar je ook nog eens een gratis kaartje voor de metro krijgt om naar de stad te reizen. Parkeren in de stad is kostbaar, zowel op straat als in parkeergarages. Parkeren in de binnenstad

Als je besluit een huis te kopen moet je rekening houden met wachttijden voor een vergunning, zowel in het Centrum als in de meeste stadsdelen gelden wachtlijsten, maar die zijn niet zo lang meer als jaren geleden toen je tot vijf jaar moest wachten. Een plek in een parkeergarage huren kost je tussen de 125 en 350 Euro per maand.

Als je een kaartje trekt in bijvoorbeeld Westerpark en drie straten verderop ook een boodschap wilt doen is je kaartje niet altijd geldig, in de verschilllende stadsdelen gelden namelijk andere tarieven. Ook een parkeervergunning voor Centrum1 is niet geldig in Centrum2 of de Pijp.

Voor bedrijven worden er geen uitzonderingen gemaakt. Wel kun je de tijd dat je een vergunning hebt gehad in een ander stadsdeel meenemen als je binnen de stad verhuist.

Er zijn veel sites die oplossingen aanbieden maar doorgaans is het of heel duur of ver weg. Het beste kun je je wenden tot een woningbouwvereniging. Vaak hebben ze appartementencomplexen met parkeerplaatsen voor bewoners, maar niet iedereen maakt daar gebruik van.

Contact

Ik ben geen makelaar, ik bied alleen mijn appartement te koop aan omdat ik op leeftijd ben en mijn toekomst in het buitenland ligt. Woonbuurten Amsterdam Het is momenteel verhuurd, maar de opzegtermijn is twee maanden, uiteraard is de huurder weg voordat de overdracht plaats vindt. Bel dus niet zomaar aan om een kijkje te nemen, dat kan alleen als je met mij contact hebt gehad.
Mail of bel (06 - 2930 5608) mij gerust:
vraag@koophuis-amsterdam.nl