Huis kopen in AmsterdamAppartementen in het Gooi

OV goed geregeld in Mokum

Amsterdam beschikt over een goed netwerk van bussen en trams, je kunt iedere uithoek van de stad met het openbaar vervoer bereiken. Wat niet iedereen weet, maar wat wel een leuk uitje is, is om achter het Centraal Station de pont te nemen die je gratis naar de overkant brengt. Je kunt Metro Centraal Station echter alleen met de fiets, brommer of lopend de pont op.
Het openbaar vervoer rijdt tot twaalf uur 's nachts, maar er zijn ook redelijk wat nachtbussen.

Een van de leukste trams is lijn 3. Die draait als het ware om het centrum heen, je kunt diverse markten bezoeken, tram 3 komt bij het Westerpark, de Jordaan, het Vondelpark, het Museumplein, het Concertgebouw, de Pijp en de Dappermarkt. Leuke tip is wellicht dat je voor nog geen tientje een dagkaart koopt waarmee je de gehele dag met het Amsterdamse openbaar vervoer kunt.
Vergelijk dat maar eens met de OV-chipkaart of de taxi.

Veel trams en bussen vertrekken vanaf het Centraal Station, net als de metro. Er gaat een metrolijn richting Amstelveen en twee naar Amsterdam Zuidoost. De Noord-Zuid lijn gaat van Amsterdam Noord naar Station Zuid. Onder andere kun je zo een bezoekje brengen aan de Amsterdam ArenA en de nieuwe Ziggo Dome. De watertaxi is een particulier initiatief maar erg leuk om te doen.
Hetzelfde geldt voor de fietstaxi, je moet wat lef hebben, maar er gebeuren zelden ongelukken, de jongens en meisjes die de fietstaxi's besturen zijn doorgewinterd.

Contact

Ik ben geen makelaar, ik bied alleen mijn appartement te koop aan omdat ik op leeftijd ben en mijn toekomst in het buitenland ligt. Woonbuurten Amsterdam Het is momenteel verhuurd, maar de opzegtermijn is twee maanden, uiteraard is de huurder weg voordat de overdracht plaats vindt. Bel dus niet zomaar aan om een kijkje te nemen, dat kan alleen als je met mij contact hebt gehad.
Mail of bel (06 - 2930 5608) mij gerust:
vraag@koophuis-amsterdam.nl