Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Markten in Amsterdam

Amsterdam kent net als veel steden meerdere markten. Die in de Jordaan komen uitvoerig aan bod op www.jordaanmarkten.nl. Hieronder treft u een aantal leuke markten aan in Amsterdam die het bezoeken zeker waard zijn.

Albert Cuypmarkt
Amsterdamse Poort
Bloemenmarkt
Bos en Lommermarkt
Dappermarkt
Mosveld
Nieuwmarkt
Plein '40-'45
Waterloopleinmarkt

In totaal zijn er 22 markten in Amsterdam.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl