Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Wij zijn geen makelaar

Toen wij in 2001 het idee kregen een website te maken over het kopen van een huis in Amsterdam en daartoe op 16 april deze domeinnaam registreerden en de website live plaatsten leek dat een goed idee. Zo goed zelfs dat precies een maand later iemand anders op hetzelfde Huis te koop 'idee' kwam.

Wij besloten na een paar jaar de website niet verder te exploiteren totdat we dat dus dit jaar weer oppikten. Wij hebben dus niets te maken met een bedrijf dat dezelfde naam draagt als onze website.

Wij zijn geen makelaar en pretenderen dat ook niet te zijn. Deze site is bedoeld om u wegwijs te maken in Amsterdam als u een huis gaat kopen. Alle informatie live plaatsen is geen doen, daarom ook kunt u ons mailen. Maar deze site ontwikkelt zich door en zal steeds meer informatie geven over buurten, bewoners, 'do's en dont's' en, uiteraard, over huizenprijzen.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl