Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Contact en meer informatie

Deze site is verre van compleet, ik werk regelmatig aan de uitbreiding ervan, maar wellicht heb je iets aan de site van Huizen zoeken en vinden met Funda MokumsNL (www.mokums.nl) voor als je op zoek bent naar 'typisch Amsterdamse' dingetjes.

Een huizensite aanbevelen is lastig, er zijn er veel maar iedereen kent Funda wel. Een prima site om op zijn minst een goede indruk te krijgen van wat er te koop is. Klik op het logo hier rechts.

Je kunt mij mailen als je ergens niet uitkomt, misschien twijfel je over een buurt of huis, ik schijn er graag mijn licht over. Dat ik wel eens iets hoor over huizen en kamers die te koop of te huren komen is een feit maar ik plaats een objecten op deze site want daar is deze niet voor bedoeld en een makelaar ben ik ook niet.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl