Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Helmersbuurt

Deze populaire woonbuurt wordt omgeven door de Nassaukade, de Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en het Vondelpark. Vooral door de ligging, nabij het Vondelpark, het Centrum, het Museumkwartier en de uitvalswegen is deze wijk zeer geliefd.

De buurt dankt haar naam aan 1e, 2e en 3e Helmersstraat, deze zeer langgerekte straten lopen door de gehele buurt. In de landelijke, door bomen omgeven, Bosboom Toussaintstraat vind je sfeervolle terrasjes van restaurantjes.
Op de doorgaande weg, de Overtoom, bevinden zich veel aparte woonwinkeltjes en andere speciaalzaken. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de Bilderdijkstraat of de Kinkerstraat. Dwars door de buurt loopt de Constantijn Huijgenstraat, vanwaar je het openbaarvervoer kunt nemen naar andere delen van Amsterdam.Vanaf de Nassaukade loop je zo het Leidseplein op en kun je naar een voorstelling of concert in de Stadsschouwburg of Paradiso gaan. Wanneer je de Overtoom oversteekt, kun je door de verschillende ingangen het Vondelpark inlopen. Hier vind je enkele terrassen, waar het heerlijk toeven is op zonnige dagen.
Naast lig- en sportweiden biedt het park ook kinderspeelplaatsen, een speeltuin en een kinderbad.

Meer informatie

Deze site is een aanzet om eerlijke informatie over het kopen van een woning in Amsterdam te delen met potentiële kopers. Ik ben, zeg maar, een 'gebruiker', door schade en schande wijs geworden.
Er zijn veel sites waarop nuttige informatie staat en er zijn veel betrouwbare makelaars.Of een makelaar georganiseerd is zegt niet alles over de kwaliteit van het kantoor. De MVA, NVM, VBO, LMB en Remax zijn goed georganiseerd en als u een klacht heeft kunt u bij hen terecht. Ook zijn er zelfstandig makelaars die zich hebben verenigd in een collectief.
Bezoek ook eens huizenzoeksites als Funda, Jaap, Makelaarweg, Zoekallehuizen en de Huislijn.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier helaas niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl