Huis kopen in AmsterdamAppartementen in het Gooi

Helmersbuurt

Deze populaire woonbuurt wordt omgeven door de Nassaukade, de Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en het Vondelpark. Vooral door de ligging, nabij het Vondelpark, het Centrum, het Museumkwartier en de uitvalswegen is deze wijk zeer geliefd.

De buurt dankt haar naam aan 1e, 2e en 3e Helmersstraat, deze zeer langgerekte straten lopen door de gehele buurt. In de landelijke, door bomen omgeven, Bosboom Toussaintstraat vind je sfeervolle terrasjes en restaurantjes.
Op de doorgaande weg, de Overtoom, bevinden zich veel aparte woonwinkeltjes en andere speciaalzaken. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de Bilderdijkstraat of de Kinkerstraat. Dwars door de buurt loopt de Constantijn Huijgenstraat, vanwaar je het openbaarvervoer kunt nemen naar andere delen van Amsterdam.Vanaf de Nassaukade loop je zo het Leidseplein op en kun je naar een voorstelling of concert in de Stadsschouwburg of Paradiso gaan. Wanneer je de Overtoom oversteekt, kun je door de verschillende ingangen het Vondelpark inlopen. Hier vind je enkele terrassen, waar het heerlijk toeven is op zonnige dagen.
Naast lig- en sportweiden biedt het park ook kinderspeelplaatsen, een speeltuin en een kinderbad.

Contact

Ik ben geen makelaar, ik bied alleen mijn appartement te koop aan omdat ik op leeftijd ben en mijn toekomst in het buitenland ligt. Woonbuurten Amsterdam Het is momenteel verhuurd, maar de opzegtermijn is twee maanden, uiteraard is de huurder weg voordat de overdracht plaats vindt. Bel dus niet zomaar aan om een kijkje te nemen, dat kan alleen als je met mij contact hebt gehad.
Mail of bel (06 - 2930 5608) mij gerust:
vraag@koophuis-amsterdam.nl