Huis kopen in Amsterdam 

            
Appartementen in het Gooi

Appartement Jordaan te koop

In het hart van de Jordaan bieden wij ons appartement te koop aan. Omtrent de omstandigheden kan ik je persoonlijk een toelichting geven. Hier beperk ik mij tot de locatie en het object zelf.

Het gaat om een benedenwoning van 52 vierkante meter in de Eerste Looiersdwarsstraat, nummer 1. Het pand is dertig jaar oud. Er zijn twee kamers, een zelfstandige keuken en een douche met toilet. Een berging bevindt zich in een afgesloten ruimte. Aan de achterzijde is een grote tuin die gedeeld wordt met de buren ernaast, dat is een jong werkend stel.
Er is ook een groot dakterras, dat deel je met de negen overige bewoners van het pand. De CV is vorig jaar door mij vervangen, de rest van het huis is op zich in orde, maar zou deels vervangen kunnen worden (keuken)
Er is geen erfpacht, het pand staat op eigen grond en de VVE is zeer actief, er is 30.000,00 in kas, het pand is in uitstekende staat.
De vraagrpijs is 370.000 kk. Het appartement kan direct betrokken worden.

Meer informatie

Je kunt me het beste een berichtje sturen, door omstandigheden kan ik zelf je het huis niet laten zien, dat doet mijn zoon, hij werkt soms thuis dus er is altijd wel een mouw aan te passen.
Ook geef ik mijn telefoonnummer op, mocht je snel meer informatie wensen.

Contact

Ik ben geen makelaar, ook heb ik geen binding met makelaars. Wel heb ik een goede kijk op wat er te koop is in Amsterdam, maar mijn Woonbuurten Amsterdam toekomst ligt hier niet. Als mijn appartement te duur of te klein voor je is kun je mij ook mailen, ik hoor soms wel iets over te koop staande woningen.
Mail of bel (06 - 2555 1644) mij gerust: vraag@koophuis-amsterdam.nl